Sıkça Sorulan Sorular

Regnotek Turkey şirketi, İran ve Türkiye’de kapsamlı iletişim kurarak tüm turistlere ve gezginlere çeşitli hizmetler sunmaya hazırdır.

cooperation with us
empty box
ürün satın alma

Puan kazanmanın birçok yolu vardır ve bunları puanlama kılavuzu bölümünü okuyarak öğrenebilirsiniz. Örneğin Arsim'i arkadaşlarınıza önererek ve size özel kimlik kodunuzu kullanarak, anketlere katılarak, reklam kampanyalarına katılarak vb. müşteri kulübünde puan kazanabilirsiniz.
Her kategori için bir puan kotası dikkate alınmış olup, bu kontenjanı doldurarak o özel kategoriye girebilir ve her kategorinin özel hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Her kategoriye ait özel hizmetler hakkında bilgi edinmek ve her kategoriye ait özel hizmetleri okumak için puanlama rehberi bölümüne başvurabilirsiniz.
Kontör satın alma, internet paketi satın alma ve kulübe üyelik, yeni SIM kart kaydı vb. diğer işlemlere ilişkin puanlar kullanıcı panelindeki puanlara otomatik olarak eklenir.
Kaydınız tamamlandıysa son aşamada Regno organizasyonunda sipariş takibi sürecini size gösterecek olan tahsisi bekleme seçeneğiyle karşı karşıya kalacaksınız.
Arsim Turizm SIM kartını Regnotec web sitesi portalından veya İran'ın her yerindeki Regno satış ofislerini ve acentelerini ziyaret ederek satın alabilirsiniz.
Dosya şeklinde pasaport resmi ve seyahat ve Türkiye'ye varış zamanı hakkında detaylı bilgi
Kayıt işleminde SIM kart bedeli dışında herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ancak havaleyi göndermenin maliyeti, gönderi türü seçildikten sonra belirlenecek olan saygın alıcının sorumluluğundadır.
Regnotec web sitesini ve ürünler sayfasını ziyaret ederek Arsim'in tarifeleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Faturayı çevrimiçi olarak ve Shatab ağının bankacılık hizmet portalları aracılığıyla ödemek mümkündür.
empty box
hakkındaSimCard
Bu eylemin süresi yolculuğunuzun zamanına bağlıdır. Tahran ve Meşhed sakinleri SIM kartlarına şahsen teslim alma veya kurye yoluyla erişebilirler.Şahsen teslim alma süresi aynı günün mesai saatleri içindedir.Kuryeyle gönderme ayrıca 3 ila 4 saatlik zaman ve maliyet gerektirir. Miktar 70 bin tümen. Kargo ile teslim alabilmek için seyahatinizden en az 4 gün önce satın almanız gerekmektedir.
Hayır - Turist SIM kartları 1 ile 28 gün arasında geçerlidir (bu geçerlilik süresi satın alınan paketin türüne bağlıdır).
Pasaportunuzu gideceğiniz ülkenin acenteleri (havalimanı veya kara sınırında) tarafından 2 ila 5 dakika arasında doğruladıktan sonra SIM kartınız otomatik olarak aktif hale gelecektir.
Hayır - Turist SIM kartları tek kullanımlıktır ve yalnızca belirlenen süre içerisinde hizmet verir (seyahat sonunda SIM kart iptal edilir).
Türkiye'nin tamamı Regnu turizm sim kartı kapsamındadır.
Telefonda İran SIM kartı varsa SMS ücretsiz alınacak, ancak gelen aramalar dolaşım için ücretlendirilecek.
empty box
Ürünü gönderme ve alma

Kayıt esnasında yapacağınız gönderim türü seçimine göre SIM kartınızın gönderim süresi belirlenecektir. Tel göndermenin farklı yolları Arsim turizm kartı normal, hızlı ve posta yoluyla gönderilebilmektedir.
Hazırlanan SIM kartın herhangi bir nedenle belirlenen zamanda tarafınıza ulaşmaması durumunda derhal departman aracılığıyla iletişime geçmeniz önerilir. Site desteğini takip edin.
Hayır - Teslimat esnasında SIM kart sahibinin hazır bulunmasına gerek yoktur ve paket ancak alıcıya ait kimlik belgelerinin ibrazı ile teslim edilebilir. verilmiş olacak.
empty box
Aktivasyon

SIM kartınızı yeniden şarj etmek için *7777*şarj kodu# kodunu kullanabilirsiniz.
Evet - tüm veriler, konuşmalar, SMS olanakları komut kodları aracılığıyla ücretlendirilir.
Çağrı paketiniz varsa, sahip olduğunuz SIM kartın iletişim numarası tarafınıza duyurulacaktır.
Siparişi onayladıktan ve Türkiye'ye varış saatinizi bildirdikten sonra turist SIM kartınız otomatik olarak aktif hale gelecektir. yapılmak Türkiye'ye giriş yaptığınızda SIM kartınızı telefonunuza takmanız yeterli.
Desteğe mesaj göndererek bu talebinizi yapabilir ve kısa bir süre sonra istenen bilgileri alabilirsiniz. yap
Arsim SIM kart sahiplerinin Regnotec web sitesini ziyaret ederek kullanıcı paneline girerek satın alma işlemi gerçekleştirmeleri mümkündür. Yeni bir paketi şarj edin veya satın alın.
Arsim turizm SIM kartı Türkiye'nin tüm illerinde anten kapsama alanına sahiptir.
Arsim turizm SIM kartları maksimum 7 gün geçerlidir.
Her kısa mesajdaki maksimum karakter sayısı İngilizce'de 160, Farsça'da 70'tir.
Evet - Arsim turizm SIM kartını ilk 7 günden sonra en fazla 3 gün uzatmak mümkündür.
Evet - Arsim turizm SIM kartı, Türkiye'de kaldıkları süre boyunca tüm milletlerden geçerli olan, Türkiye ülkesine ait bir SIM karttır. Türkiye kullanılabilir.
empty box
Destek

Hayır - Arsim turizm SIM kartının kredi paketi olduğu dikkate alındığında SIM kartın takibi mümkün değildir.
Arsim SIM kart, paket türüne göre Turkcell, Türk Telekom ve NetGsm gibi ana Türk operatörlerinden anten almaktadır.
Bölümün internet sitesine başvurarak, "online yanıt sistemi" ve sık sorulan sorular bölümüne başvurarak destek ile iletişime geçebilirsiniz. Regnotech web sitesinden Arsim ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinin ve yüklenen içeriği okuyun.
Regnotec web sitesine ve işbirliği sayfasına başvurarak temsilci formunu doldurabilirsiniz. Talebiniz gönderildikten sonra Regnotech'in teknik ekibi tarafından incelenecek ve yanıtlanacaktır.
Regnotech sitesinin destek sayfasına gidip bir bilet kaydedebilir veya çevrimiçi destekle konuşabilir veya arayarak ulaşabilirsiniz. Sorununuzu çözmek için Regnotech web sitesinde listelenen numaralarla arayın veya WhatsApp'tan iletişime geçin.
İletişim uygulamalarının kullanımında kısıtlama yok, Rial yükleme imkanı, Farsça dil desteği, giriş anından itibaren aktivite imkanı Türk toprağı, uygun fiyatı ve Türkiye geneline çok uygun antenleri de dahil olmak üzere telin eşsiz özellikleri Arsim turizm kartı.
Arsim turizm SIM kartlarında çağrı paketinin aktif olması durumunda sadece cep telefonu numaralarına ve dahili aramalara yöneliktir. Türkiye'de sabit hatlar bulunmaktadır.

Danışmanlık almak için lütfen e-posta adresinizi sağlayın.

footerForm -tr